www.lomsk.dk - Norsk folk-rock fra Lom
Navigation
Forside
Band præsentation
LoMsk History
Discografi
Lyt og Køb
Turneplan 2013
Turneplan 2012
Turne 2011
Turne 2010
Turne 2009
Billedgalleri
LoMsk Facebook
LoMsk MySpace
Gæstebog
Debatforum
Links
Kontakt siden
Søg
Video
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 3
Nyeste bruger: oymork
Velkommen
Velkommen til www.lomsk.dk.
Din skandinaviske LoMsk fanside.



Er du LoMsk fan ?
Hvis du er - er denne side noget for dig !.
Næste LoMsk koncert
NyhederD. 25.05.2013: Kulturdagene i Skjolden
Turne 2013 opdateret
Idag er LoMsk turneplan for 2013 opdateret. Dog er Skagen indtil nu ikke på :(
Turneplan 2013 opdateret
Turneplanen for 2013 er idag opdateret. Se mere på siden.

Webmaster
Siden opdateret
Nyhederwww.lomsk.dk er idag opdateret med ny turneplan for 2013.

Siderne med Discografi og "Lyt og køb" er ligeledes opdateret.

Webmaster
LoMsk 30 års jubilæumskasketter
I forbindelse med LoMsk 30 års jubilæum, har vi i www.lomsk.dk fået fremstillet et antal jubilæumskasketter. Kasketterne kan købes i forsalg, til levering og betalting på festivallen. Send blot en mail til renoholm@youmail.dk med antal der ønskes. Efterfølgende aftales hvor og hvornår vi mødes for aflevering og betaling.

Prisen for kasketterne i forsalg er til den favorable pris af 50 kr. pr. stk !

Resterende kasketter sælges på festivallen under LoMsk koncerterne på Torvescenen og Havnescenen - hér vil prisen være 60 kr. pr. stk.

Hér kan du se hvordan disse kasketter ser ud:



Skagenfestival 2012
www.lomsk.dk kommer i år til skagen med kasketter til markering af LoMsk 30 års jubilæum.

Pt. kender vi ikke den eksakte pris på kasketterne. Den endelige pris publiceres når den kendes om en uges tid vil vi tro.

Der vil være mulighed for forudbestilling af kasketter til levering og betaling på festivallen.
Turneplan 2012 klar
LoMsk turneplan for 2012 er nu klar hér på siden. Og det er med en kæmpe fornøjelse at Skagenfestivallen er repræsenteret med 4 koncerter.

www.lomsk.dk vil i den grad være klar i år igen !
Turnéplan 2011 opdateret
LoMsk turnéplan for 2011 er nu opdateret - idet der nu er 2 arrangementer i januar måned.
Turneplan 2010 og 2011 opdateret
Turneplanen for 2010 og 2011 er idag opdateret. Første arrangement i 2011 er allerede på plads i januar måned.
Turneplan opdateret
Turneplanen for 2010, er idag opdateret !

Samtidig er det med "sadness" i stemmen, at vi må konstatere, at LoMsk, trods vore3 henvendelser til Skagenfestivallen, ikke kommer til Skagen i år.

Med vi kommer, og håber naturligvis at vi møder nogle gode venner fra Lom !
Nye billeder i fotoalbummet
GrafikIdag er det lykkedes at få opdateret albummet og dermed få lagt billeder ud fra releasekoncerten i Sel d. 20.08.2009.

Tak til Jarleif som har leveret billederne til album nr. 39 og til Tor Arne som har leveret til album nr. 40.

Vi har nu ialt 587 billeder i vores albums !
Log ind
Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

08-01-2013 13:54
Siden er idag opdateret med revideret turneplan 2013 Grin

03-01-2013 10:08
Siden er idag opdateret. Grin

19-06-2012 09:03
Vore LoMsk 30 års jubilæumskasketter
er nu i forsalg til Skagenfestivallen.
Se mere hér på forsiden under nyheder. Grin

05-06-2012 11:37
Turneplan er idag rettet til så den stemmer overens med programmet på Skagenfestivallen.
Wink

13-03-2012 09:09
Turneplan for 2012 er idag opdateret. Grin SKAGEN er nu med officielt ! Grin Grin

21-06-2011 22:09
Turneplan 2011 opdateret Wink

02-01-2011 19:07
Turneplan 2011 opdateret idag. Grin

05-09-2009 11:21
Der er nyt på siden idag. Tjek "Discografi" og "Lyt og Køb" menupunkterne. Grin

31-08-2009 17:02
Turneplan for 2009 er nu oppe igen Wink

30-08-2009 11:19
Velkommen til det nye www.lomsk.dk Grin